PRIČA NAKON KOJE ĆETE PLAKATI: Baka (97) je posetila svog sina Branimira (79) koji je ležao u komi, a ono što se nakon toga desilo će vas ŠOKIRATI!

Na društvenim mrežama je masovno počeo da se deli jedan post, koji će i raznežiti i one sa kamenim srcem. Priča ovog čoveka će vas dirnuti, a suze nećete moći da zadržite. Mi nismo…

Ovo je priča o Branimiru Zogoviću Zogi (73) nekadašnjem glumcu Ateljea 212, posle toga uspešnom privredniku u Meksiku, a sada je penzioner u Beogradu. Naime, on se već neko vreme nalazio u bolničkoj postelji, u komi.

Njega je posetila jedna bakica od 97 godina. Po vrućini, u goloj vodi uspela je da dođe da ga vidi. Stavila je ruku na njegovo srce i masirala ga, dok su suze tekle niz lice. Nakon njenog odlaska Branimir se probudi iz kome i bio svestan svega. Šta je ova dobra bakica učinila te je uspela ono što lekari i medicina nisu?

U pitanju je Desa Zogović, koja je prvoborac Drugog svetskog rata, odlikovana je ordenom Narodnog heroja kao i sa više drugih medalja i spomenica! I to je je Branimirova majka! Ova bakica je uspela da svog sina probudi iz kome, da mu vrati život i sve nas uverila još jednom kakve magične moći ima jedna majka. Pročitajte ceo post o baki Desi i njenom sinu i slobodno plačite jer se ovakve priče ne viđaju svakog dana…

http://svakidan.info

..