Žena ga je poslala na pijacu, a spisak koji mu je sastavila nasmijao Balkan (Foto)

Muškarci se ne snalaze u dosta toga, pa im često moramo detaljnije objasniti neke stvari. Žene obično obavljaju dosta poslova što se tiče domaćinstva, a muškarcima to teže ide.

Naravno, čast izuzecima. Žene se nekako bolje snalaze u raznim situacijama, dok muškarcima treba vremena. Postoje žene koje se mogu osloniti na svog muškarca da će obaviti kupovinu, pomoći u kućanskim poslovima, dok postoje žene koje to obično rade same jer od druge strane nemaju baš pomoći.

Mi smatramo da supružnici trebaju da se uzajamno pomažu i da ne prebacuju sve obaveze na drugu osobu. Nije baš dobro da dijelite poslove na muške i ženske. Muškarci trebaju sami znati za sobom raditi, a ne očekivati od žene da sve radi.Ova žena zna da se njen muž neće tako lako snaći kada su u pitanju neke radnje kao što je npr. kupovina namirnica. Vjerovatno to ona obavlja, pa njen muž nije navikao da radi te poslove. Ipak, jednom joj je trebao izaći u susret što se tiče toga, pa ga je poslala u kupovinu.

Njen spisak je nasmijao društvene mreže. Pošto njen muž nije imao dodira s atim i vjerovatno bi pogriješio, ona mu je nacrtala šta treba kupiti i još dodatno objasniti. Pogledajte kako to izgleda:

..