Niko nije želio usvojiti ovog dječaka, a ona je to uradila: Poslije 28 godina otkrila je pravu istinu, ali ovako nešto nikada nije očekivala!

Svako se obraduje kada vidimo da na ovom svijetu posoji mnogo dobrih ljudi, samo što ne možemo lako da dođemo do njih. Žena po imenu Ingeborg je pravi primjer za to, kako nekome treba pružiti svu ljubav, pažnju i dom, a i da će se nekada u životu sve to dobrim i vratiti.

Beba koja nije imala nikakvo utočište i bila je odbačena od svih, ostala je sasvim sama, ali Ingeborg to nije mogla da podnese, pa je uzela beba i pružila joj sve što je mogla.

Ona se razvela od svog supruga, jer nisu mogli da imaju djece. Oduvijek je željela da se ostvari u ulozi majke, pa makar i da usvoji dijete, ali njen suprug to nije podržavao. Sada je odlučila da iskoristi ovu priliku i usvoji bebu, kojoj će dati ime Jordan.

On se od svih beba razlikovao, odmah joj je prirastao srcu i shvatila je da ga mora usvojiti. Na prvi pogled se stvorila velika ljubav prema toj bebi i željela je da on bude njen sin.

Dvadeset godina kasnije, Ingeborg se našla u veoma nezgodnoj situaciji, kada je saznala da ima teško i opasno oboljenje bubrega, te da je neophodno da se uradi transplantacija bubrega kako bi mogla da nastavi sa normalnim životom.

Svi znamo koliko je teško pronaći donora i ona se uopšte nije nadala da bi joj neko mogao pomoći.

Kada je Jordan saznao za to, otišao je na testiranje i utvrdilo se da je on odličan donor, ali i da je veliki rizik. On o tome ništa niej razmišljao, jer je znao koliko se ova žena za njega borila i koliko mu je u životu pomagala.

Pomogao je svojoj majci da spasi život i sada oboje žive normalan život. Šta vi mislite o njegovom postupku!? Mislite li da se dobro uvijek u životu dobrim vraća!?

..