DOVOLJAN JE SAMO JEDAN POGLED NA VEŠE LICE DA OTKRIJETE DA LI VAŠE TIJELO PODNOSI ALKOHOL, GLUTEN, MLIJEKO I ŠEĆER!

Koža je ogledalo našeg zdravlja i načina kako jedemo. Prepoznajte netoleranciju na određene proizvode odmah, pogledajte ove slike…

Nezdrava hrana i netolerancija određenih proizvoda su odgovorni za pojavu nekih kožnih problema pogotovo na licu. Postoje posljedice i oblik četiri tipa lica, ovisno o tome što jedete i koji proizvodi nisu prikladni za vaše tijelo.

1. Vino lice

Tipični simptomi pojedinaca koji su netolerantni na alkohol ili ga konzumiraju u velikim količinama su: izražene bore između obrva, proširene pore, dehidrirana koža, crveni obrazi i istaknute linije ispod nosa.

2. Glutensko lice

Tipični simptomi pojedinaca koji su pokazali netolerancije na gluten su: otečeni i crveni obrazi, akne, pigmentacija brade. Pretpostavlja se da je 15% ljudi koji su osjetljivi na gluten i to je najčešći uzrok nadutosti lica i upalnih procesa u tijelu.

3. Mliječno lice

Tipični simptomi su natečeni kapci, cijelo područje ispod očiju, zajedno s izraženim podočnjacima ispod očiju. Često se pojavljuju i bubuljice na bradi. To znači da ne podnosite laktozu ili hormon koji se nalaze u mliječnim proizvodima.

4. Šećerno lice

Na ljudima koji su osjetljivi na šećer najčešće se pojavljuje bore i linije na čelu, natečenost u području ispod očiju i suha koža. Šećer sadrži molekule koje se vežu na kolagen u koži, tako da se gubi elastičnost.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

(magicni-kutak.com)

..