Svaki muškarac mrzi ove stvari na svojoj ženi, ali joj za živu glavu to nikada neće priznati

Kada je osobi muškog spola stalo do osobe ženskog spola onda će on paziti kako se ophodi prema vama.
Također, muškarac neće voljeti ove stvari kod vas:
Muškarac neće voljeti da vas vidi da ste u bolovima. Svaki muškarac ne uživa kada njegova bolja polovina pati ili osjeća bolove zbog bilo čega.
Neće uživatu u suzama u vašim očima – osoba koja vas voli se neće radovati vašoj patnji i bolu. Naprotiv, uradit će sve kako bi vas razveselila.

Osoba koja vas voli ne voli udaljenost od vas – daljina voljenim osobama jako teško pada iz prostog razloga jer su ljudi društvena bića i svaki odnos je zasnovan na fizičkom kontaktu.
Vaš voljeni muškarac neće uživati u vašoj nesigurnosti – osoba kojoj je stalo do vas neće narušavati vaše samopouzdanje.
Osoba koja vas voli ne voli kada vas drugi tretiraju loše – osoba koja vas voli će se prema vama odnositi zaštitnički.
Osoba kojoj je stalo do vas ne voli da vas zapostavlja ali niti da vi nju zapostavljate. Razlog je jednostavan – osobe koje se vole međusobno posvećuju puno pažnje jedna drugoj.

Voljena osoba ne voli vaše neuspjehe – razlog je jednostavan – svako voli uspjehe voljene osobe.

Voljeni muškarac neće učiniti ništa kako biste se osjećali manje vrijednom – ljubav, tako funkcioniše.
U principu, ljubav je jedan složen odnos koji mora biti obostran, odnosno razmjena energije je jedna od potvrda ljubavi. Ta energija se manifestuje na različite načine, ali je osnova bilo kakvog odnosa među parovima ali i općenito među ljudima. Zbog toga je jako važno kakvu energiju širite i dijelite.
Isprobajte ovo pa nam u komentarima javite da li vam je bilo od pomoći.

..