Nakon 14 sati rada u bolnici sjela je da pojede sendvič, a kad vidjela status svog muža odmah se rasplakala

Lijepo je kada nas neko razumije i kada je tu da nam popravi raspoloženje poslije napornog dana. Nekada neke osobe nemaju to razumijevanje.

Jessica je medicinska sestra i radi naporan posao. Posao u bolnici nije nimalo lak i ne može ga svako raditi. Osim što nas fizički iscrpi, iscrpi nas i psihički.

Ona provodi dosta vremena na poslu i zbog toga slabo vremena provodi sa svojim mužem. Mnogi nemaju razumijevanja, ali njen muž itekako ima.  Tako je jednog dana završila smjenu koja je trajala 14 sati.

Bila je umorna, poj pojela je sendvič i slučajno vidjela status njenog muža. On je napisao na društvenim mrežama kako je njegova supruga divna i kako je itekako posvećena svom poslu.

Ona u svoj posao daje svo srce, pomaže bolesnima, uz njih je. Brine o pacijentima, njihovim nezgodama, padovima, tako i o njihovim porodicama.

Tu je da da savjete, pomogne.  Rekao je i kako itekako cijeni njen posao i da joj se divi. Svjestan je koliko se žrtvuje i da nema uopšte vremena za sebe.

Napisao joj je  da je voli i da će uvijek biti uz nju. Ovo ju je baš dirnulo. Lijepo je znati da neko cijeni ono što radimo i da nam pruža podršku.

..