Kada je otac vidio rođendanski poklon kojeg je njegova kćerka dobila od majke, odmah ju je ošišao na kratko

Tinejdžerka koja se zove Kelsey je sada u Januaru imala svoj 13. rođendan kad aje odlučila da drastično promijeni fruzur. Radi toga joj je njena mama koja se zove Kristine Džonson odlučila da daruje kao poklon odlazak kod frizera jer je znala da njena kćerka već dugo vremena želi pramenove.

Kada je posao kod frizera završen, onda je majka odlučila da objavi jednu fotografiju na kojoj se nalazila njena nasmijana kćerka. Moglo se primijetiti da je njena kćerka bila previše zadovoljna sa svojim novim izgledom, ali ta sreća nije mogla dugo trajati jer je otac pogledao tu fotografiju.

Nakon nekoliko dana je Kelsey tako otišla u posjetu svome ocu i njenoj maćehi, a umjesto da je ta posjeta razveseli i napravi sretnom, ona je samo odatle izašla istraumirana. Fotografije koje je njena majka objavila nakon te posjete ocu su bile zaista šokantne i teške za podnijeti.

Ta duga kosa koju je Kelsey mnogo vremena održavala i trudila se da bi je imala je sada totalno nestala pošto ju je njen otac ošišao na kratko. Tetka ove jadne djevojke stavila status na društvenim mrežama gdje je objasnila kako su njen otac i maćeha odlučili ošišati njenu kosu kada su oni saznali da je bila kod frizera, te da se farbala u tako mladim godinama.

Ubrzo je ipak otac sa svojom suprugom morao da se suoči posljedicama radi toga poteza, a oni oboje rade kao vatrogasci, gdje su ih nakon ovoga suspendovali i nisu ima nadoknadili platu. Poslije toga je i uspostavljen kontakt socijalne službe gdje su pokrenuli istragu oko ovog slučaja.

..