Svoju devojku pretukao na brutalan način, a ono što je izjavio zaprepastiće vas

Ovaj mladi par na slici je iz Ashvillea, Alabame. To su Marion Austin Dycus, 20 godina, i Jordan Lanie Swenson, 19.

Par je uhapšen 3. maja 2016. godine zbog mučenja svojih mladih blizanaca (djevojčica i dečaka). Bebe su rođene u januaru, a samo četiri meseca kasnije odvedene su u bolnicu u Birminghamu.

Par se upravo vratio kući, a McCourt je zaboravio jaknu i cigarete.Zaboravio je svoje stvari, pa se naljutio, krivio Kelsija te je poceo tuci zbog toga.

Kelsie je uspjela pobjeći kada je McCourt otišao u kupatilo. Koristila je svoj iPad da bi nazvala njenu mamu. Nakon što je pronađena, Kelsie je prevezena u bolnicu, lice joj je bilo otečeno i pokriveno modricama i posjekotinama.

U svojoj poruci, Kelsie se izvinila zbog uznemiravajucih fotografija. Objasnila je da želi upozoriti druge ljude o McCourtu. Nije želela da neko drugi prolazi kroz ono kroz šta ona prolazi. McCourt se izjasnio krivim i osuđen je na 21 mjesec zatvora .

McCourt je rekao da ga nije briga da li ce zavrsiti u zatvoru ili ne. Takođe, sudija, Sam Cathcart, rekao je da će McCourt biti nadgledan osam meseci nakon što je pušten iz zatvora.

Na kraju, McCourt ne smije imati kontakt sa Kelsie pet godina. Povrede koje je Kelsi pretrpjela , kostale su je da ne moze ici na posao .

Kelsijev post je podeljen preko 1.400 puta. Mnogi ljudi su ostavili komentare i rekli joj kako je hrabra i pohvalili je što je o svom slucaju otvoreno govorila.

Kelsi je veoma sretna da se rijesila nasilnika koji je brutalno pretukao , zbog njegove greske. Zeli da otvori oci i drugim djevojkama, kako ne bi prolazili istu torturu kao sto je ona…

..