Ona je obrijala glavu i pratila koliko će joj kosa narasti za godinu dana, a rezultat je bio oduševljujući

Ne postoji ta žena ne bi htjela imati dugu kosu koja je također i lijepa. Neki nemaju sreće ma koliko god se trudile, vaša kosa čim dođe do određene dužine, onda ona krene pucati i sve tako krene ponovo ispočetka. Jedna žena je tako odlučila eksperimentisati sa svojom kosom, a rezultat je podijelila sa svima.

Zanimalo ju je tako kojom će brzinom rasti njena kosa s obzirom da nije mogla uočiti neke promjene na sebi. Ona je htjela prvobitno da ovo uradi kako bi dokazala kako ona može biti lijepa bez da ima dugu kosu, što je naravno i uspjela kako možemo reći, sudeći prema njenoj prirodnoj ljepoti.

Bilo je to par slučaja kada bi ženama koje imaju tumor otpala kosa, a onda su one napravile par fotografija koje su podijelile sa ostatkom svijeta da bi mogle dokazati koliko lijepa može žena biti sa tom ljepotom koju nosi. Zbog to je ona odlučila napraviti jednu fotografiju svaki dan, a za kraj je sve te fotografije spojila kako bi napravila jedan video.

U tome slučaju je pratila rast njene kose čak 365 dana, što bi značilo da je ona imala 365 fotografija spojena u jedan video. Kako ona govori, onda ona nije uopšte bila niti toliko sigurna da li će naći snage za takav korak, zbog čega je jedno jutro ustala i doživjela tzv. “klik” i odmah je to uradila. Sada je izjavila da joj je nakon svega mnogo drago jer je imala to posebno iskustvo. Sada pogledajte kako je ta njena cijela transformacija izgledala u videu:

..