Djevojčica je prvi put u životu čula pjev ptica, njezina reakcija je neodoljiva

Archie i njegova supruga su željeli odvesti svoju kćer u prirodu kako bi uživala u njoj. Dok su bili u svojoj šetnji prirodnom, njihova je djevojčica po prvi put čula pjev ptica, a njezina je reakcija preslatka.

Tata je nosio bebu Alice na ramenima dok su šetali kroz park prirode. Alice ima tek pet mjeseci te joj je to bila prva šetnja prirodnom. Sjedila je dovoljno visoko da može vidjeti sve životinje.

Bilo je mnoštvo životinja koje je Alice mogla vidjeti. No najviše ju je pridobio divan zvuk koji je čula. Na njezinom licu možete vidjeti koliko je uzbuđena.

Ptice su bile posvuda. Nije ih se moglo lako vidjeti, ali ih se moglo jako dobro čuti. Pjevale su i cvrkutale, stvarajući pravu simfoniju.

Zvučale su kao glazba te je Alice bila zaintrigirana. Bila je toliko iznenađenja zvukom da je pokušala gledati okolo kako bi vidjela odakle dolazi. Možda nije mogla razumjeti koja životinja stvara taj zvuk, ali joj je definitivno bio predivan.

Njezina je reakcija bila preslatka tako da ju je mama morala snimiti. Alice se smijala i gugutala od radosti. Hihotala se dok je okretala glavu za zvukom. Bilo je apsolutno predivno vidjeti ju.

..