Vlasnica ruži svog zločestog psa zato što je pojeo svoj krevet. On se toliko “glasno” svađa da na kraju ona mora odustati!

Haskiji su prelijepa krznena bića. Uvijek stanem da ih pomazim na ulici ili u parku kada ih vidim. Zaisa su veličanstveni, odvažni, a uz to i nježni, ali nekada zaista mogu biti šašavi. Kada su u vašoj blizini nikada vam ne može biti dosadno. Ova rasa će vam sigurno donijeti puno sati zabave, ali također i vi trebate ispunjavati njihovo vrijeme i zabavljati njih.

Ovo je Blu i on je pričljiv. Jako pričljiv. Također nema problema u iznošenju svog mišljenja, naročito kada misli da je upravu. Blu ne laje, ali cvili, jeca i zavija.

Blu je dobio naređenje da ide u krevet prije nego što mama i tata izađu, ali on je odlučio da će na njegov način biti puno zanimljivije. Dok su oni bili napolju, Blu je odlučio da će rastrgati svoj krevet na komadiće. Bez imalo srama. U početku je mislio da je to što je uradio zaista dobro, potpuno nesvjestan nereda i štete koju je napravio. Sjedi na podu kao alfa mužijak i prezentuje svoj slučaj kroz najdužu i najslađu “svađu” zavijanjem.

Mama ne može da dođe do riječi. Ubjeđen je da vodi u ovoj raspravi, ali nekoliko trenutaka kasnije, spusti glavu i izbjegava kontakt očima, zavija sve tiše.

Ovo zavijanje podsjeća na ponašanje djece, osim što je on dlakaviji i potpuno nedoslijedan. Blu nam je pokazao koliko zanimljivo može biti kada napraviš problem.

Pogledajte ga i poslušajte i sami u videu ispod.

Izvor:

..