Vlasnica kredita banci poslala razglednicu iz druge države pa objasnila kada će vratiti novac!

IMAMO NEKOLIKO SLUČAJEVA, GDJE SE NAPUSTI DRŽAVA IAKO SU I DALJE U KREDITU. DA LI SE INAČE MOŽE POKRENUTI POSTUPAK PROTIV TAKVIH LJUDI, ODNOSNO DA LI ONI MOGU DA BUDU IZRUČENI U DRŽAVU U KOJOJ SU PRETHODNO ŽIVJELI, A DIGLI KREDIT, TO NI SAMI NE ZNAMO. SAMO ZNAMO DA SU NA SVE SPREMNI KADA NEMAJU NOVAV LJUDI.

Sigurno ste čuli za slučaje koji je cijeli svijet obišao, a radi se o tome da vlasnici koji su dizali kredit nisu mogli da ga vrate. Banka im je zaprijetila da će im zaplijeniti kuću, pošto je ona bila pod hipotekom.

Iako su molili da se to ne radi, na kraju banka nije odustajala u svojoj nakani. Bijesne porodice su zbog toga odlučile da obore svoju kuću, odnosno da svoje dijelove kuće istresu ispred banke.

Zemljište nisu mogli da oduzmu, pošto ono nije bilo pod hipotekom. Ipak, ovdje imamo i slučaj osobe koja je odlučila da napusti zemlju.

Potom je odlučila banci dap ošalje razglednicu koja dolazi iz druge države. Objasnila je kada planira da vrati novac, a potom je ovo objasnila na razglednici:

Nas ovakve stvari zaista nasmiju, neke osobe su jako domišljate, kao i što je ova žena ispala ovdje. Da li vi poznajete i neki sličan slučaj koji je kao ovdje?

Izvor: nostalgicno.info

..