Tata glumio kako tuče malu bebu, ali ovakvu reakcija psa nikako nije očekivao (VIDEO)

Životinje su nam zaista prijatelji. Možda mislite kako one nisu svjesne, ali itekako jesu. One su često osjećajnije i od nas ljudi.

Svjedoci smo da je nažalost danas česti zastupljeno nasilje.  Nešto se mora uraditi povodom toga. To se ne smije dozvoliti.

Ukoliko primjetite nešto takvo, prijavite i pomozite. Ne smije se dozvoliti nasilnicima da rade ono što žele, već ih treba kazniti.

Životinje su često zaštitnički nastrojene prema nama i trude se da nas odbrane. Ovaj tata je odglumio da tuče bebu, kako bi vidio reakciju njihovog psa.  Pas naravno to nije dozvolio. Odbranio je bebu, a zamislite tek šta bi se desilo da je neko zaista napao ovo dijete.

Znamo da bi ovaj pas svakako stao u zaštitu. Tata je objavio video na društvenim mrežama, a video je ubrzo postao pravi hit. Izazvao je brojne reakcije. Svi su pohvalili ovog psa jer se ovako ponaša. Ovdje možete pogledati taj video:

Šta kažete na ovo? Vidite kako se pas herojski ponaša. Životinjama trebamo pružati ljubav i pažnju jer one itekako brinu za nas.

Ako im ne možemo pomoći, onda ne trebamo ni da se loše ponašamo prema njima. Svjedoci smo da su životinje u mnogo puta spasile nekoga i žrtvovale sebe.

..