Gegala se od toliko debljine, a sada je prava zavodnica: Imala je 140 kilograma, a sada ima 60 kg

Sada je njen najveći neprijatelj to što ima viška kože, ali opet nikako ne odustaje i govori da će sve to dovesti u red. Njeno ime je Pačeko Barbosa, a ona je proslavila svoje punoljetstvo sa nevjerovatnih 140 kilograma. Njena prevelika težina je nije toliko zanimala, sve dok njena baka nije preminula od bolesti srca.

A post shared by (@thaynabarboza) on

Ona je ugradila bajpas želuca, ali je totalno iz korijena promijenila svoj život i ona je totalna zavodnica koju sada svaki muškarac želi. Ona je sa svima htjela podijeliti svoju tajnu, a sve je u tome što ona vježba šest dana u sedmici. Ona ide redovno na masaže za kojih govori da su veoma blagotvorne.

A post shared by (@thaynabarboza) on

Njena baka joj je bila i najvažnija osoba u životu, a samo nekoliko mjeseci prije njenog 18. rođendana je ona preminula, a samo tri godine prije nego što se to desilo, njena majka preživjela srčani udar. Sve te bolesti i tragedije su bile okidač sa kojim je Pačeko odlučila poduzeti nešto povodom svoje kilaže. Ona je nekada imala nevjerovatnih 140 kilograma, a sada ima 60 kilograma.

A post shared by (@thaynabarboza) on

Već sa 5 godina se počela gojiti, a to joj nikada nije bio problem dok se njena majka i baka nisu razboljele. Kilogrami joj nikada nisu rušili samopouzdanja, a naravno da nije obožavala svoje tijelo nego je jednostavno naučila živjeti sa tim i prihvatila je sebe kakvu jeste. Ona nije mogla kontrolisati svoju glas, a ona je bila veoma česta, zbog čega je i redovno jela nezdravu i brzu hranu. Odjednom je odlučila zaboraviti na stare navike i izbaciti iz ishrane šećer, masti, industrijsku hranu, a tijelo je oblikovala uz pomoć mnogo treninga.

..