Vratila se DADILJA kući jer je imala loš predosjećaj. Iznenada je zgrabila DJEČAKA i počela trčati (VIDEO)

Da ste se vi našli u ovakvoj situaciji, kada biste shvatili da se u vašoj kući nalazi provalnik? Da li biste u tome trenutku pobjebli što prije bi mogli i spasili samo sebe? Možda biste imali neku drugu reakciju.

Ipak, sama misao na takvu situaciju je zaista strašna dok mnogo ljudi nema pojma kakvu bi reakciju imali da se nađu u jednoj takvoj situaciji.

Nikada ne možete znati kakve je ta osoba, da li je naoružana ili agresivna?

Najgora moguća situacija je kada se s vama nalazi dijete za koje ste vi odgovorni. Takva jedna situacija se desila Dženi Li Bejker koje je imala priliku da to sve osjeti i reaguje.

Ona je nastanjena u Kaliforniji, a ona je inače dadilja jednom dječaku koji ima 3 godine i čiji roditelji imaju puno obaveza, pa su angažovali Dženi kako bi pazila njihovo dijete.

Ona se jedan dan vratila kući sa dječakom, a tada je imala stvarno loš predosjećaj, gdje je mogla osjetiti kako nešto ne valja. Tada je u kući vidjela provalnika koji se sam uplašio da je neko ušao u kuću.

On je odma poletio na stepenice kako bi izašao iz kuće i da ne bi bio uhvaćen na djelu, a onda je Dženi shvatila šta se radi, te je u tome trenutku sa puno hrabrosti zgrabila u trenutku.

Nije razmišljala nego je samo djelolavala kada je to uradila, a kada je uhvatila dječaka, onda je odma sa njime krenula trčati vani, samo je htjela zaštiti dijete, a i sebe da bi izbjegla taj susret sa provalnikom.

Pogledajte video:

izvor:

..