Tata napravio posebne cipele svojoj paraliziranoj kćerki da bi mogla hodati

Jedan Amerikanac htio je pod svaku cijenu svojoj djevojčici, koja je rođena nepokretna, pružiti mogućnost da osjeti život na pravi način, da može trčati, hodati, smijati.

Kako je djevojčica od rođenja paralizirana, njezin slučaj je toliko težak da trajno rješenje ne postoji, ali je njezin otac dao sve od sebe te smislio najbolji način da usreći svoju kćerkicu i u tome je i uspio.

Foto: Twitter

Praktički je dizajnirao specijalne ‘cipele za hodanje’ za djevojčicu, koje su spojene s njegovim, a sve to kako bi dijete bar na kratko osjetilo kako to izgleda, i kako bi joj umanjio osjećaj različitosti. Slatka djevojčica uživa u šetnji kroz park s tatom, koji je osmislio pomagala za hodanje, koja su povezana s njegovim stopalima, a gornji dio tijela djevojčice vezan je za njegov struk pojasevima i remenima.

Foto: Twitter

Na fotografiji se jasno vidi kako to izgleda, a njezin osmijeh govori više od tisuću riječi. Slika je obišla cijeli svijet, pojavivši se na gotovo svim društvenim mrežama, a nitko nema preciznu informaciju tko su osobe na slici, kao ni podatke o njihovoj životnoj priči.

..