Tata je s bebom obavio razgovor kako 'ne treba plakati'. Nakon nekoliko sekundi njezina reakcija mu je rastopila srce

Jedna je jednomjesečna curica gorko plakala, a njezin ju je tata htio utješiti iskrenim razgovorom. Mama je snimila taj preslatki razgovor, i na sreću, podijelila ga na internetu da svi možemo uživati.

Mama je napisala kako se beba smijala od svojeg prvog tjedna! Većina bi ljudi to pripisala plinovima, ali ova slatkica se nije mogla prestati kesiti svojim roditeljima.

Snimka zaslona: YouTube

Nakon sesije plakanja prišao joj je otac. Pogledao je njezino maleno lice i rekao: „Moramo razgovarati. Tiho si sjedila i onda si odjednom počela plakati. Moram znati zašto.“ Mala je djevojčica buljila u tatu prije svog pametnog odgovora. Što je napravila?

Dala mu je slatki osmjeh kao da kaže hej, slatka sam i znam to. Tata je nastavio: „Zanima me. Hajde, reci mi zašto si plakala? Želim znati.“ Ali ovoga puta mu se nasmijala i isplazila jezik.

Tata je nastavio ispitivati, ali su bebine misli odlutale i gledala je preko njegovog ramena. Tata joj je onda dao lekciju: „Sada si odrasla. Imaš gotovo četiri tjedna. Nema više plakanja.“ Na tu je zapovijed ovaj šećerko napravio nešto toliko slatko da morate sami pogledati. Mama se nije mogla prestati smijati!

Snimka zaslona: YouTube

Tata je pokušao završiti razgovor, ali je beba samo nastavila sa svojim sjajnim odgovorom! Pogledajte ovaj divni razgovor u videu u prilogu.

..