Sa svojih 15 godina imao je neverovatnih 320 kilograma . Pogledajte kako izgleda danas!

Ovaj mladić, rođen je 5 nedelja pre termina, ali je vrlo brzo porastao. Zapravo, toliko je porastao da, kada je imao samo 1 godinu, težio je 24 kilograma, a njegov rast se nije zaustavio. Na objavljenom snimku je imao 15 godina, i težio je neverovatnih 320 kg. Pridružili smo se njegovoj priči dok se borio sa maltretiranjem i depresijom, i onda je odlučio … kad je dosta, DOSTA JE!

Tokom celog života, Jacob Miller je uvek bio veliki dečko, ustvari mnogi bi išli čak toliko daleko da kažu da je bio neuobičajeno veliki.

Uprkos tome što je rođen 5 nedelja ranije, on je bio velika beba. Lekari kažu da je rođen u predviđenom terminu za porod, imao bi čak 12 kilograma!

Borio se sa kilogramima čitav svoj život. Do trenutka kada je ovo veliko dete postalo tinejdžer, dobijao je oko 45 kilograma godišnje. Najviše što je imao bilo je 320 kilograma s visinom od 185 cm.

Tada je imao samo 15. I to nije bilo dobro za njegovo zdravlje … Zato što je shvatio da ga prekomerna telesna težina polako ubija, Džejkob je odlučio nešto učiniti.

Patio je od dijabetesa, celulita na nogama, bolesti srca i bolesti jetre … Nakon iscrpljivanja svih opcija, Džejkob i njegovi roditelji su se odlučili na operaciju želučanog bajpasa.

Pre operacije, Džejkob je nastavio sa restriktivnom ishranom i izgubio je 35 kilograma.

Iako operacija nije bila “lek”, svakako mu je pomogla i delovala je kao pokretač da mu pomogne da izgubi kilograme. Ove godine je završio trku od 5000 metara. Pokazuje napredak!

Izvor:

..