Ovog dječaka maltretirali su i ismijavali, a danas je ultra bogat te je upravo ispisao povijest

ELON MUSK ovih dana ispisao je povijest kad je raketa Heavy Falcon njegove tvrtke SpaceX lansirana u svemir, no njegov životni put bio je sve samo ne lagan.

Elon Musk rođen je u Pretoriji, u Južnoafričkoj Republici. Kao dječak bio je nespretan, ali volio je čitati. Njegov otac, inženjer elektronike Errol Musk, za sina kaže da je oduvijek bio introvertirani mislilac.

U mlađoj dobi znao je čitati i dva romana dnevno, a najviše su ga zanimali kompjuteri i znanstvena fantastika, zbog čega su ga i fizički zlostavljali u školi.

Zlostavljanje je doživljavao i doma, a nakon razvoda njegovih roditelja 1979. godine, tad devetgodišnji Elon i njegov mlađi brat Kimbal odlučili su živjeti s ocem.

1983. godine Musk je prodao jednostavnu igru, Blaster, informatičkom magazinu za 500 dolara. Igru je opisao kao trivijalnu.

No u školi mu i dalje nije bilo lako. Jednom je završio u bolnici nakon što su ga drugi učenici bacili niz stepenice i prebili toliko da se onesvijestio, piše Business Insider,pise dnevnevijesti.org!

..