Punih 16 godina je slikao svoju kćerku svakoga dana! Ono što je napravio, mnoge je ostavilo bez teksta! (video)

FRANS HOFMEISTER JE HOLANDSKI UMJETNIK KOJI JE HTIO DA NAPRAVI POKLON ZA 16 ROĐENDAN SVOJE KĆERKE. IZNENAĐENJE KOJE JE NAPRAVIO PLANIRAO JE OD PRVOG DANA NJENOG ROĐENJA. ON JE SVOJU KĆERKU LOTE SLIKAO OD PRVOG DANA NJENOG ŽIVOTA I SVE TE SLIKE JE SLOŽIO U JEDAN VIDEO.

Poklon je na vrijeme bio gotov, a kako i ne bi kad je pažljivo ga čak 16 godina marljivo pripremao. Kada je došao taj trenutak da joj uruči poklon, svo su ostali šokirani. U četverominutni video je uspio da stavi sve slike koje je slikao svih 16 godina.

Video koji je uručio svojoj kćerkiza rođendan zapravo govori o odrastanju djece i vremenu koje je prolazno. Kada pogledamo djecu tek tada shvatimo koliko život brzo prolazi i da svaki trenutak trebamo da cijenimo.

Ovaj video je oduševio sve koji su ga pogledali, čak je nekima izmamio suze na oči, ali bilo je i onih koji su poželjeli da imaju nešto ovako za svoju djecu. Pogledajte u nastavku i recite nam kako vam se sviša. Da li biste vi ovako nešto napravili i iznenadili svoju djecu?

..