(VIDEO)Devojčica (2) se molila Bogu svaki dan: Jedno veče desilo se nešto neverovatno!

Svako veče sa mamom i tatom prije spavanja ova djevojčica izgovara molitvu i zahvalnost Bogu. Međutim, jedne večeri su preskočili ovaj ritual.

Iako ima samo dvije godine, malena Saton se već moli i zahvaljuje Bogu za svoje roditelje, ali i za širu porodicu.

Svako veče sa mamom i tatom prije spavanja izgovara molitvu i zahvalnost Bogu. Međutim, jedne večeri su preskočili ovaj ritual. U trenutku kada su mislili da je malena Saton zaspala, čuli su riječi molitve svog djeteta koje su ih dirnule do suza.

“Stavili smo Saton u krevetić, a poslije sat vremena čuli smo zvukove iz njene sobe. Upalili smo bebi monitor i imali smo šta da vidimo! Molila se! Da smo barem snimili cijelu molitvu”, napisala je ispod snimka molitve Satonina mama Ketrin Vit.

Hvala ti na mojoj mami, tati, Djeda Mrazu, baki, igri, mami i tati, tati i mami i onda još na mom tati i mojoj mami. Amin“, otprilike je glasila molitva i zahvalnost ovog malenog anđela.

Iznenađenje je djevojčicinim roditeljima bilo još veće, jer se Saton toliko dugo molila i koje je sve riječi izgovorila.

“Inače, kada se mi molimo s njom, ona uvijek požuri da to što prije završimo, pa smo ostali zatečeni koliko je dugo trajala ova njena molitva”, rekla je Ketrin.

..