"Želim povući iskaz radi mame jer se oni vole pa ne želim da on bude u zatvoru" TUŽNO PISMO CURICE

12-godišnja djevojčica iz Hrvatske žrtva je se*sualnog zlostavljanja od strane očuha. Nakon što je progovorila o zlostavljanju, pod pritiskom majke djevojčica je povukla iskaz i on nije završio u zatvoru. Ali zato je dijete ostalo samo i smješteno je u dom za nezbrinutu djecu.

Ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Gordana Buljan Flander ustupila je hrvatskom Indexu pismo koje je napisala zlostavljana djevojčica.

"Želim povući iskaz radi mame jer se oni vole pa ne želim da on bude u zatvoru, a ona bez njega. Sto puta me nazvala u dom i govorila mi da joj oduzimam muža. Sad će mama biti sretna, a i ja ću biti sretnija radi nje. Ja sam kriva što je on sad loš prema njoj. Sve se ono dogodilo, ali mama mi nikad nije vjerovala ni razrednica ni odgajateljica. Često ne mogu po noći spavati jer mi mama ne vjeruje pa nikog nemam. Želim da mama bude sretna pa će onda i mene voljeti", u potresnom je pismu napisala djevojčica koja je povukla iskaz kako bi zbog majčinog pritiska spasila očuha koji ju je se*sualno zlostavljao.

..