Slika bolesnog djeda koji se oprašta sa svojom umirućom unukom obilazi svijet

Petogodišnjakinja Braylynn Lawhon prije samo mjesec dana imala je bezbrižan dječji život, a sada leži u bolničkom krevetu na samrti. Malenoj je dijagnosticiran najsmrtonosniji oblik raka mozga. Lijeka nema.

Njezina obitelj prošlog se tjedna ponadala kako će joj pomoći eksperimentalna terapija u Meksiku za koju su donacijama skupili novac jer svaki tretman košta 30.000 dolara. Nažalost, prošlog tjedna liječnici su otkrili da se malenoj pogoršalo. Tumor je prokrvario i očekuju da će umrijeti svakog trena, prenosi 

Majka malene, Ally Parker, na Facebooku je podijelila svoju bol u iščekivanju kćerine smrti i kazala kako se cijela obitelj oprašta od 5-godišnjakinje. Objavila je i fotografiju koja je dirnula mnoge. Na njoj se njezin otac, Braylynnin djed, oprašta od nje.

Kako i sam boluje od ALS-a, preostalo mu je samo da plače i upravo je njegov izraz lica postao utjelovljenje boli koju osjećaju svi kojima je dijete bolesno.

– Za nekoliko dana morat ću pokopati ovu predivnu djevojčicu. Za nekoliko mjeseci ili tjedana, morat ću pokopati oca. Oboje moji heroji, otići će u istoj godini. Kako nam se to dogodilo? Što je itko od nas napravio da to zasluži? – pita se Ally

Izvor:

..