Ravnateljica je dopustila strancima da ostanu spavati u sportskoj dvorani

Nitko osim ravnatelja nije znao kakve su se šokantne stvari događale preko noći u John F. Miller školi u Las Vegasu. U školi gdje djeca s invaliditetom mogu učiti zajedno, financija je jednostavno premalo.

Zbog činjenice da ovu školu pohađaju učenici od treće do 22. godine potrebno ja zaposliti 13 medicinskih sestara. Mnogo je te djece u invalidskim kolicima, a svi imaju određene poteškoće.

Snimka zaslona: YouTube

Roditelji, koji svoju djecu vode u tu školu, ne samo da imaju ogromne medicinske račune za svoju djecu, nego plaćaju i za njihovo obrazovanje. To im iznimno smanjuje financije.

Budući da je svjesna zdravlja svojih učenika i teške financijske situacije, ravnateljica je uvijek u nezgodnom položaju kada je vrijeme diplomiranja. Ona suosjećajno napominje: „Ne dožive svi učenici dan svog diplomiranja.“

Snimka zaslona: YouTube

U isto vrijeme svo je osoblje, članovi obitelji i učenici ponosni kada neki od njih diplomiraju. To je iznimno veliko postignuće, ali i nešto što mnoge inspirira.

Iako se ove događaje željno iščekuje, za njih se ne može odvoditi mnogo novca. Studenti će dobiti samo nekoliko balona kako bi im taj dan bio ljepši.

Snimka zaslona: YouTube

Kada su ovo saznali, ekipa za iznenađenja s FOX5 kanala odlučila je uskočiti. Dobili su ključeve od ravnateljice kako bi priredili veliko iznenađenje za sve učenike koji će diplomirati slijedeći dan.

Pretvorili su školsku dvoranu u predivan prostor za proslave za učenike. Njihov je trud predivan.

Snimka zaslona: YouTube

Ekipa za iznenađenja pozvala je razne stručnjake koji bi im pomogli u pripremi iznenađenja i slavlja, uključujući i organizatora zabava. Čak su i meteorolozi, menadžeri i voditelji bili dio te ekipe.

Mnoge su ruke pomogle u pripremi, od izrade ukrasa do stvaranja aranžmana za stolove i ekskluzivnog serviranja. Njihov dar oduzima dah.

Snimka zaslona: YouTube

No još su divnija lica učenika kada su stupili u dvoranu i vidjeli što ih čeka. Definitivno su sve to zaslužili.

Pogledajte kako je ekipa za iznenađenja preobrazila školu na snimci ispod.

..