Prvi bebin dan kod kuće mama je morala snimiti kamerom jer je njihov pas učinio nešto nevjerojatno

Dolazak novorođenčeta kući može biti velika promjena za cijelu obitelj – čak i za obiteljskog psa! Zbog toga je ovaj preslatki bokser bio zbunjen kada je njegov novi, maleni vlasnik počeo plakati u kolijevki.

Jadno je štene bilo izvan sebe i nije znalo što učiniti! Na sreću, mama se sjetila zgrabiti mobitel i sve snimiti.

Snimka zaslona: YouTube

Iako bokseri izgledaju kao veliki i opaki psi, smatra ih se jednim od najboljih pasmina za obitelj. Kako navodi DogTime, bokseri su jako vezani za članove obitelji njihovog vlasnika.

Oni ne samo da vole svoje vlasnike, nego i djecu, te će ih štititi od opasnosti. Kao i sa svim aktivnim pasminama, važno je bokserima osigurati da veliku energiju koju imaju potroše u aktivnostima vani.

Snimka zaslona: YouTube

Kada se bokseri riješe tog viška energije, to im pomaže da se bolje opuste oko djece i da izbjegnu ludovanje po kući. Ovi brižni psi vole male ljude koji su tek pristigli u kuću, a ponekad znaju biti i razigrani.

Zbog te ljubavi prema obitelji, roditelji novorođenčeta nisu se brinuli kada je pas pokazao interes za bebu. Umjesto da potjeraju psa, dopustili su mu da istraži zvukove, mirise i ostale novotarije oko bebe.

Snimka zaslona: YouTube

Kada je mala djevojčica počela glasno plakati, bokser se nježno približio kolijevki i pokušao je shvatiti što nije u redu. Bokser se istinski zabrinuo za malog čovjeka i što se s njime događa.

Jasno je iz bokserove pažnje da će ovaj par imati godine i godine ljubavi i avantura u budućnosti. No, u međuvremenu, bokser će morati shvatiti što nije u redu s malim čovjekom, i kako mu može pomoći.

..