Otac postao beskućnik kako bi spasio život svojoj kćerki ovisnoj o heroinu

Svaki će roditelj učiniti sve što je u njegovoj moći da pomogne svome djetetu koje se nalazi u problemu, ili iz nekog razloga pati. Od prozivanja nasilnika među djecom, do ustručavanja od hrane kako bi djeca jela, roditeljska ljubav nema premca.

Paul DiGiacimo otac je koji je učinio nešto još nevjerojatnije. Njegova je kći Meghan ovisnica o heroinu i živi na ulicama Bostona. Njezin je kamp blizu klinike u kojoj dijele metadon kako bi se lakše nosila s ovisnošću koje se ne može riješiti.

Unatoč tome što joj je dečko umro od predoziranja, Meghan se i dalje bori sa svojom ovisnošću.

Foto: Facebook

Dok sama ne skupi snage za ozdravljenjem, njezin se otac odlučio na radikalne korake. Pored nje je napravio kamp i spava na ulici kako bi bio siguran da je zaštićena, sigurna i da ostane živa.

To je drastična promjena od prije mjesec dana, kada je živio u kući sa svojom suprugom Julie Chandler.

Foto: Womansworld

Supružnici nisu znali je li Meghan živa ili mrtva dok jedne noći na TV nisu pogledali video prilog i kratki intervju oko narkomanske epidemije. Na njihovo iznenađenje i šok, jedan od sudionika intervjua bila je i Meghan.

Foto: Womansworld

Nedugo nakon video priloga Paul je pokupio svoju prtljagu i obiteljskog psa i odvezao se u dio grada gdje je Meghan dala intervju. Snimateljska ekipa CNN-a vratila se dva tjedna nakon video priloga i pronašla oca i kći kako sjede jedno kraj drugog na pločniku.

„Spavala sam ovdje na podu i probudio me pas koji me lizao. Moj je tata rekao ‘OK, svi ćemo se ovdje smjestiti.’ Ja sam ga upitala što on ovdje radi, a on mi je odgovorio ‘Neću otići dok ne dobiješ pomoć ili odeš u bolnicu.“

S ovako predanim ocem Meghan će sigurno dobiti potrebnu pomoć i lakše prebroditi ovisnost. Pogledajte video prilog o ovoj nevjerojatnoj priči o ljubavi i predanosti.

..