Djevojka je pronađena sva polomljena, a onda su njeni roditelji dobili šokantnu poruku…

Svaki dan kada izađete iz kuće ne znate šta vas očekuje. Amber Kohnhorst je sasvim obična djevojka iz Minnesote koja je jednog lijepog dana odlučila da malo prošeta planinom, ali ju je zadesila strašna nesreća.

Tako je 25-godišnjakinja uživala u divnim prizorima sa planinskih vrhova, ali samo jedan pogrešan korak je umalo koštao života. Najednom se skotrljala niz stijenu. Kada se probudila, sve oko nje je bilo mračno i nije znala gdje je. Polomila je kosti, bila sva krvava i povrijeđena. Jedva se kretala. Čim je uspjela polako ustati počela je vikati kako bi joj neko pomogao.

Imala je sa sobom telefon, ali nije imala signala da nazove jer je bila na velikoj nadmorskoj visini. Plašila se najgoreg, da će umrijeti potpuno sama, a onda je poslala poruku svojim roditeljima.”Mama i tata došao je kraj .”

Kada je već izgubila svaku nadu, naišao je helikopter koji je odma uočio i prevezao u bolnicu. U međuvremenu, roditelji su već zaprimili poruku i preplašili se. Amber je zbrinuta u bolnici s nekoliko fraktura kosti. Sudeći prema ljekarskim prognozama, moći se će u potpunosti oporaviti.

Izvor:

..