Kada je ova kućna pomoćnica došla na posao, dočekalo je neobično iznenađenje zbog kojeg je plakala kao nikad! (Video)

Posao kućnih pomoćnica nije nimalo lak. Mnoge do njih se još moraju nositi sa svakakvim šefovima. Ipak, ovo je jedna potpuna neočekivana situacija.

Ovdje je riječ o Cari Simmons koja je također kućna pomoćnica. Ne sjeća se kada je uzela slobodan dan i zaista naporno radi. Majka je troje djece i bori se da im obezbijedi što ljepši život.

Jednog dana je došla kao i obično na posao. Nije ni sanjala šta će joj se taj dan desiti. Cara je otišla u kuću jednog klijenta.

Na vratima ju je dočekala žena koja joj je rekla kako prave zabavu i kako očekuju puno gostiju. Zbog toga je ona već očistila kuću, tako da nema potrebe da Cara to radi.

Tada je rekla Cari da proba 7 jela koja su pripremljena zbog zabave. Potom su joj prišla dva masera i ponudila masažu kako bi se opustila.

Onda je otvorila ulazna vrata i vidjela mnogo kutija. Iz kombija je izašla njena porodica i ekipa emisije “Prank it forward”.

Voditelj ove emisije  Greg Benson je rekao kako joj je uz pomoć sponzora uspio renovirati kuću. Mogli su useliti u novi dom.

Pogledajte kako je to sve izgledalo:

2017-12-19

..