Snimka ujedinjenja para nakon razdvojenosti nam je natjerala suze na oči

Ovaj je predivan trenutak ponovnog ujedinjenja para koji je u braku 71 godinu na kameri snimila njihova unuka. Tako je podijelila sa svijetom njihovu nevjerojatnu povezanost i geste ljubavi koje su ukazali jedno drugome nakon što su morali biti razdvojeni zbog pandemije koronavirusa.

David i Loretta Bowen, koji sada imaju 90 godina, su se napokon ujedinili u svom domu u Jesupu, Georgija nakon što je Loretta provela nekoliko tjedana u bolnici. Taj je trenutak na Instagramu podijelila njihova unuka Krista Kellum.

„Ovo sam htjela podijeliti jer su moji baka i djed tako dugo u braku, a ljubav između njih još je jaka“, rekla je Krista, „Oni su još uvijek, kako možete vidjeti na snimci, tako povezani i snažni“.

Par je bio razdvojen jer je Loretta morala na operaciju. „Bili su razdvojeni tako dugo dok je ona bila u bolnici, a on je bio jako uzrujan jer ju nije mogao vidjeti zbog koronavirusa“, objasnila je Krista, „Željela sam to snimiti jer je bilo zaista neprocjenjivo vidjeti ih kako se ponovno sastaju“.

Krista je ujedno napisala da je njezin djed čovjek od vjere te je svaki dan išao u crkvu i provodio sate u molitvi. Ujedno je rekla da je operacija uspjela i da je njezina baka sada dobro. Napisala je da mora „zahvaliti Isusu“ što je njezina baka sada dobro i što je ponovno sa svojim suprugom.

..