TUGA DO NEBA! OVO SU SESTRE KOJE SU POGINULE U NESREĆI KOD KAĆA! Kuća porodice Milić ZAVIJENA U CRNO!

U udesu koji se dogodio danas Na Zrenjaninskom putu kod Kaća, nadomak Novog Sada, kada su se sudarili “opel meriva” i “alfa romeo”, život su izgubile tri osobe, dok jedna teže povređena, a dodatnu težinu već strašnoj situaciji donela je spoznaja da su među stradalima i dve sestre.

Dobrila Milić (27) i Vida Milić (21) bile su putnice u “alfa romeu” kojim je upravljao Nebojša Aleksić (27). Za volanom “opel merive” bila je Ljiljana Matić (62).

Uprkos brzoj reakciji Hitne pomoći, nada je ostala samo za Aleksića koji je sa teškim povredama prevezen u KC Vojvodina.

– Muškarac (27) je u svesnom stanju i sa teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar – rekli su za “Blic” u Hitnoj pomoći.

Portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević objasnio je za “Blic” da je A. N. (27) primljen u Urgentni centar sa teškim politraumatskim povredama i on je posle kompletne dijagnostike i ukazane medicinske pomoći smešten na Odeljenje anestezije i intenzivne terapije radi daljeg praćenja. Pacijent je trenutno hemodinamski stabilan i pod stalnim nadzorom lekara.
Nasred puta ostali su delovi koji svedoče o težini saobraćajne nesreće koja se odvila danas oko podneva.

(Izvor: blic.rs)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Zanimljivost.com i portal Zanimljivost.com ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.