PRIJE DVIJE GODINE JE BILA NAJLJEPŠA DJEVOJČICA NA SVIJETU: A evo kako danas izgleda, nećte moći odvojiti pogled (FOTO)

Kada je prije dvije godine proglašena za najlepšu djevojčicu na svijetu, Anastasija Knjazeva ukrala je srca svima. Tada je sa trona zbacila, takođe, Ruskinju, Kristinu Pramenovu, a njena karijera, iako je imala samo pet godina, krenula je munjevito naprijed. I danas nosi najlaskaviju titulu, ali je porasla i dobila crte lica koje nagovejštavaju da će izrasti u ozbiljnu ljepoticu.

Djevojčica prodorno plavih očiju sada ima milion i 400.000 pratilaca, a zaštitno je lice mnogih kompanija. Svi koji su sa njom radili tvrde da je vrlo prirodna pred kamerama i da pozira kao da ima 25, a ne pet godina. Zbog svoje prirodne lepote, na fotografijama doslovno izgleda kao lutkica.


Njena majka se trudi da svakodnevno izbacuje nove fotografije na Anastasijin Instagram profil, a svaka slika ima na stotine pozitivnih komentara.

Pored uspješne karijere modela, Anastasija je i muzički talentovana, pa ova ljepotica ne može bez klavira i mikrofona.

U posljednje vreme, njena majka često postavlja i fotografije na kojima je Anastasija sa bratom, ali i prirodne slike djevojčice u kojima ne pozira, kako bi dokazala da njena kćerka zaista posjeduje nevjerovatnu prirodnu ljepotu.

NOVI.BA

..