MAJKA JE NAZVALA MAJSTORA ZBOG POKVARENE PERILICE RUBLJA, NJEGOVO ĆE VAS OTKRIĆE ŠOKIRATI

Majka je nazvala majstora zbog pokvarene perilice rublja, a njegovo otkriće će vas uistinu šokirati. Ovo je dokaz za sve one koji ste govorili da vaše perilice rublja jedu vaše stvari.

Svi mi znamo da je gubitak čarape često cijena koju treba platiti kada stavljamo rublje na pranje. Čini se da uvijek izgubimo samo jednu čarapu pa nam ostane ladica puna neuparenih čarapa. Lako je pretpostaviti i da ih izgubimo prilikom stavljanja rublja na pranje ili prilikom vađenja – no istina je mnogo smješnija.

Ovo je važno otkriće zasluga supruga gospođe Cathy Hinz koji je popravljao perilicu rublja. Nije imao pojma na što će naići.

Cathy i njezin suprug iznajmljuju zemljišta i nekretnine tako da su navikli popravljati mnoštvo pokidanih strojeva. No, nešto je u vezi jedne perilice rublja bilo čudno. Bez obzira što bi napravili, ona bi se neprestano kvarila.

Nakon što su zvali stručnjaka da ju ponovno pogleda, Cathyn je suprug sam odlučio zaviriti u njezinu unutrašnjost. Otvorio je njezin donji dio za cijeđenje te se iznenadio svojim otkrićem.

Cathy je prepričala što se slijedeće dogodilo:

„Danas je mom suprugu bilo dosta jedne perilice rublja koja se neprestano kvarila te ju je odlučio rastaviti, počevši od donjeg dijela. Šokirao se kada je ovo pronašao…

Čarape, donje rublje, kreditna kartica …. A to je samo ono što je bilo u donjem dijelu perilice. Kada je uklonio pumpu za vodu pronašao je 7 dolara u sitnim kovanicama.

Ovo je dokaz za sve one koji ste govorili da vaše perilice rublja jedu vaše stvari, a profesionalci su vam govorili da je to samo bajka.“Godine nestalih čarapa, sitnog novca i drugih vrijednih stvari su nekako polako padale u unutrašnjost perilice. Cathy je rekla da ona i njezin suprug nisu mogli vjerovati svojim očima:

„Ne znam što reći. U ovom smo poslu 25 godina i cijelo to vrijeme smo morali nešto popravljati, uključujući perilice i sušilice. Ali NIKADA nismo vidjeli nešto slično.“

Ovaj pretinac pun čarapa je dokaz da postoji gladno „čudovište“ koje jede čarape. Osim što možemo ponovno upariti neke od naših čarapa, svi mi trebamo redovno provjeravati perilice rublja zbog naše sigurnosti.

Ako mislite da je vaš dom žrtva perilice koja jede čarape, pogledajte ovo jednostavno rješenje.

..