KAKO DRŽITE ŠOLJU? TO O VAMA MOŽE OTKRITI I NEKE STVARI KOJE NI SAMI NISTE ZNALI!

Vjeruje se da sve što radimo, ima svoj razlog i uzrok. Naše geste, ponašanje, diktira našu osobnost. Primjerice, stidljiva osoba će uvijek prekrižiti ruke.

Isprobajte ovaj test i otkrijte o sebi zanimljive činjenice prema načinu na koju šoljicu držite.

Izaberite svoju varijantu, a onda ispod pronađite broj.

1 – vi ste blago narcisoidni i samosvjesni. Od života oduvijek najbolje očekujete. Zašto za to da vas krive? Imate odlične vještine, savršen ukus i karakteristike vođe. Prosto možete zauzeti vodeću poziciju.

2 – nježni ste, osjetljivi i vrlo ranjivi. Osjećate se poput djeteta u bilo kojoj dobi, kojem je potrebna podrška i skrb. Odgovornost volite na druge prenaciti: zato vam je veoma važan odnos sa drugom polovicom. Od te osobe očekujete neograničenu pažnju i dajete joj ljubav.

3 – razumni ste i mirni. Iz takta vas je veoma teško izbaciti, pa se možete nazvati ‘čeličnom osobom’. Ali, to nije u potpunosti tačno. Samo ne želite svoje živce i energiju uzalud gubiti. Veoma ste razumni, pa zbog toga uvijek i pobjeđujete.

4 – živite opušteno većinu vremena. Ne želite se uzalud brinuti, pa mnogi ljudi misle da ste ravnodušni. Cijenite zabavu i udobnost. Od avanture nećete nikad odustati jer vas privlače interesantna iskustva

..