Djevojka otkrila potresnu ispovijest: Majka ju je drogirala a potom i obrijala, da bi mogla lažirati njenu bolest i zaraditi lovu

Ne možete ni sluti na šta su spremne neke osobe da urade kako bi zaradile novac, u stanju su da urade stvari koje vam ne mogu pasti na pamet uopšte. Slučaj koji je sve šokirao!

21-godišnjakinja je otkrila potresnu ispovijest, radi se o djevojci koja se zove Hannah Milibrandt. Nju je majka pravila sve vrijeme bolesnom dok je bila mala. Majka koja je psihički bolesna je tvrdila da je njena kćerka bolesna, odnosno govorila je da ima rak.

7 godina je imala svega Hannah, a majka,kako bi ubijedila druge ljude je davala svojoj kćerki razne i jake lijekove kako bi joj slabila imunitet. Ona je nju željela da učini bolesnom.

Koliko je daleko otišla, da je u jednom trenutku rekla da ona ima rak kičme. Čak je rekla i svom suprugu, odnosno njenom ocu koji je ostao šokiran.Mislila je da će tako dobiti novac od zajednice, koliko ju je kljukala raznim lijekovima, počela ju je brijati i rekla je u jednom trenutku da joj je ostalo nekoliko sedmica života.

Svi su se brinuli za djevojčicu, a jednog dana, učiteljica je primjetila da djevojčici normalno raste kosa, iako ju je majka redovno brijala. Shvatila je da je sve ovo varka, a potom je policija uhapsila njene roditelje. Bili su u policiji dok se ispitivao slučaj, a djevojčica je živjela u hraniteljskoj porodici. Kasnije, dokazano je da otac nije imao pojma o tome šta radi njegova supruga, ostao je šokiran, a majka je ostala u zatvoru.

Djevojčica sada ide normalno u školu, nema nikakvih problema, a majka joj se nikada nije izvinula za ovo što je uradila.

Da li možete uopšte ovo zamisliti da uradi neko djetetu? Kakva je to majka koja je ovo uradila, nama zaista ne ide u glavu da neko može napraviti ovako gnjusan čin kao što je to uradila ova žena koja nije humana uopšte…

..