Doktori 10 godina nisu mogli da utvrde njenu bolest: Majstori došli da postave kupatilo, a onda joj uspostavili dijagnozu i spasili život

Kati Vilson je žena od 41 godinu koja je provela mnogo vremena kod doktora, a radi toga su doktori čak 10 godina pokušavali da riješe taj njen problem, ali nikada nisu uspjeli da uspostave dijagnozu. Sve je to bilo tako bez nade i poslije raznih istraživanja je ona čekala odgovore, dok možemo reći da je sve to bilo samo uzalud.

Ona nikada nije dobila te rezulate jer niko nije znao šta je to, a poslije čak 10 godina kada je čak i odustala od svega je njeno stanje bilo samo lošije. Jedno vrijeme čak nije mogla ni stati na noge, a samo je provodila svoje dane u krevetu i samo je spavala, te se nadala da će imati barem malo snage da bi ustala iz kreveta. Život joj je tada bio težak i mukotrpan.

Osobe koje su riješile njen slučaj nsu bili doktori, nego su to zapravo bili majstori koji su došli u njen dom samo kako bi popravili kupatilo. Svi su se posebno iznenadili zbog toga kada su dvojica majstora u prljavim odijelima došli u njenu kuću, pa joj onda uspostavili dijagnozu.

Nakon deset godina patnje, ona se borila sa misterioznom bolešću gdje je sebi trebala da napravi prostoriju gdje bi se mogla opustiti i za taj zadatak su majstori bili zaduženi. Popravljali su stari bojler koji je ispuštao godinama otrov u njen dom, a onda su shvatili da je to uzrok zbog čega je ona u takvom stanju. Iste sekunde su obavijestili Kati radi čega je ona bolesna i onda joj je sve bilo jasno. Pogledajte sada video kako je ta priča tekla:

..