Žiri ju je ismijavao jer je izabrala najtežu pjesmu svih vremena: Kada je zapjevala uslijedio je totalni muk i zaprepaštenje (VIDEO)

Jedna mala slatka djevojčica je iz Italije, a njeno ime je Selena Ragazzi. Seleni je tek 11 godina, ali bez obzira na godine, ona je odlučila da pokaže šta ona može uraditi.

Odlučila se prijaviti na jednu emisiju kako bi pokazala svoj talenat, tačnije je to bio talenat pjevanja i njenih divnih glasovnih sposobnosti. Emisija u koju se prijavila se zove ” Next Star ” što bi značilo ” Sljedeća zvijezda”.

Taj šou je veoma popularan ali on je namjenjen za omladinu koja ima neki talenat. Selena je bila zadovoljna sa svojim talentom pa je odlučila da ga podijeli sa drugima zbog čega se prijavila na ovu emisiju.

Predstavila je svoje ime i prezime žiriju kada je došla tamo, a onda im je i spomenula šta će ona danas raditi za njih i svu pubilku koja je bila prisutna.

Ipak, Selena je uradila jednu stvar koju niko nije očekivao. Došla je tamo kako bi pjevala ali izabrala je jednu veoma tešku pjesmu koja je uz to i među najpopularnijim na svijetu.

Ta pjesma se zove ” I will always love you “, a to je pjesma koja je toliko ostavila utisak na nas da će i dalje biti poznata te trajati još dugo vremena. To je jedna pjesma koja neće nikada dosaditi.
Rekla je žiriju šta će otpjevati, a oni su se podsmjehivali te mislili kako to ona neće uspjeti izvesti. Matrica je krenula, a tako i Selena. Pustila je svoj divni glas, a onda je žiri krenuo samo aplaudirati i ništa više nije bilo bitno.

U njenoj izvedbi se nisu mogle naći mane, a mala Selena od 11 godina je pokazala kako je ona ozbiljna što se tiče njene buduće karijere. Sada ćemo vas ostaviti da pogledate video kako je sve to izgledalo.

..