Ostao izblamiran pred milionima ljudi: Voditelj ih upitao koliko su vremena zajedno, ali se njihovi odgovori nisu poklopili (Video)

Kakav blam se desio ovom mladiću.Za vrijeme jednog talk show-a voditelj je izveo mladića i djevojku na pozornicu i upitao ih par pitanja. Njih dvoje su izašli na pozornicu i mladić je počeo da odgovara na pitanja postavljena od strane voditelja.Voditelj je prvo upitao koliko dugo su njih dvoje zajedno , a mladić je tada odgovorio već šest mjeseci su skupa , dok se djevojka na njegovu izjavu samo slatko nasmijala.

Ona nije potvrdila njegove riječi ,nego ih počela negirati riječima kako to nije ono što ona želi nego on i kako to nije istina.Mladić se blago zacrvenio i zamolio ju da tu temu ne otvaraju pred svim tim gledaocima .Ovaj neprijatan razgovor je natjerao voditelja da promijeni temu jer je vidio da to ne vodi u dobrom smjeru.

Nakon što je show pušten u javnost svi su počeli sati kako je ovo najgora stvar koja može da se desi nekom .Ovu blamažu ne bi želio niko da doživi. Mladić se osjećao jako ružno nakon što je djevojka tako javno otkrivala detalje njihove veze to jeste odnosa. Osjećao se posramljeno da njih dvoje ne govore iste stvari i nemaju iste osjećaje .Ovakav poraz je bio težak udarac za njegov ego.

Još lošije se osjećao kada je taj razgovor bio završen , aon ugledao poglede drugih učesnika emisije koji ni sami nisu znali kako da reaguju na teške riječi njegove partnerke.Ona je očito odlučila da je to ipak bio pravi momenat da mu da do znanja da stvari nisu onakve kakve on misli da jesu i da od nje ne treba da očekuje vezu ili ljubav.Nadamo se da će on uskoro da preboli ovaj poraz.

..