Poslije 9 godina je srela nestalog muža na parkingu – njegove prve riječi su joj totalno promijenile život

U vezama nije sve tako bajno kao što nam se nekada čini. Tako se veze često znaju završili da jedna osoba jednostavno ode bez nekog racionalnog objašnjenja, a tada se baš zapitamo šta ne valja pa su otišli od nas. To je jedan veoma ružan način, tako odjednom otići i ništa više ne reći.

Te osobe bi trebale svoje mišljenje dati jasno i obrazložiti zbog čega ne žele biti s nama, a mi da shvatimo da nam oni nisu potrebni nikako jer nas ne vole zbog toga kakva smo osoba. Stvarno je loše kada tako lako pobjegnu od nas, a mi cijelo vrijeme razmišljamo o tome i ne možemo izbaciti iz glave šta je moglo biti.

Takve situacije se nažalost stalno dešavaju, ali to ne bi trebalo značiti da trebate dopustiti da sebe okrivite radi tako nečega, jer u tome slučaju to nije do vas. To je do osobe koja nije mogla da skupi hrabrosti kako bi vam rekli u lice šta ne valja i da želi neku promjenu ili barem nešto.

Karen Marks je upravo morala da preživi jednu takvu situaciju, jer je njen muž Adam Marks odjednom nestao 2005. godine, a nije ostavio niti jedno objašenjenje. Zbog toga je ona svašta pomislila, te je nekada i mislila da je on izgubio svoj život. Devet godina se ona pitala skoro svaki dan šta se s njim desilo i zbog čega se sve to dogodilo.

Sve je tako bilo dok ga jedan dan nije srela na parkingu, nakon čega mu je prišla i nije mogla vjerovati da je to on. Odmah ga je pitala zbog čega joj je to uradio, a onda joj ponovo nije dao nikakvog objašnjenje. Tada je tražila razvod braka, a on joj je rekao da se oženio sa drugom ženom. Onda je to značilo da je on bigamista, pa je zbog toga odlučila da ga prijavi policiji. Zbog cijele te prevare je kažnjen, a zaista je žalosno to kada nam život nekada donese te osobe koje nisu ni svjesne koliko su sretne što nas imaju na svojoj strani.

..