Njegova supruga je izašla iz kuće, a ono što se dogodilo samo nekoliko trenutaka kasnije i vi ćete posmatrati u nevjerici

Jedne godine dok je snijeg padao žena je primjetila da napolju neško stoji . Morala je izaći vani da bio vidjela o čemu se radi . tada je ugledala u svom dvorištu jelena. Bilo joj je žao pa je poželila da ga nahrani ne znajući da će se opet vratiti svake godine.

Ova zanimljiva scena se nastavila ponavljati svake zime u Wyomingu (SAD) . Cheyenne tako u zimskim mjesecima obično hrani jelene, a mnogi od njih se vraćaju svake godine samo bi je pozdravili.

Koliko god zvučalo čudno životinje itekako znaju  da budu  zahvalne. Sve je  to počelo prije par  godina i sada joj jeleni redovno dolaze u posjetu. Ne vraćaju  se samo radi  hrane , naime neki prođu samo onako da bi je pozdravili . Ne zaboravljaju  gdje su svraćali  da jedu .  Nekim od njih je čak dala ime i nastavila da ih hrani…

Pogledajte ovaj predivni video  pa  podijelite  sa prijateljima. Jeste li se  vi nekada našli u četiri  oka sa ovim slatkim životinjama ?

Izvor: 

..