NUČNICI OTKRILI: Muškarci koji su u vezi sa punijim ženama su mnogo više sretni! Saznali smo i razlog zbog čega je tako..

Urađena su mnogobrojna istraživanja žena i muškaraca, kako bi se utvrdilo i detaljno ispitalo, šta je to što oni zapravo žele i šta im predstavlja najveće zadovoljstvo. Nakon mnogo godina istraživanja, uspjeli su da donesu zaključak na tu temu.

Na Univerzitetu u Meksiku, najbolji naučnici su se bazirali na istraživanju ove teme, gdje su uspjeli da pronađu dosta zanimljive podatke, a to je da muškarci bivaju mnogo sretniji ako su u vezi/braku sa punijim ženama, nego kada su u pitanju mršavije.

Tokom svih ovih godina istraživanja, utvrđeno je da punije žene, nogo više pažnje i ljubavi nose u sebi i to prenose na partnera, a osim toga i prema njima su lojalnije.

U većini slučajeva ove žene, same shvate kakve želje imaju njihovi partneri, zbog čega je lakše i da im ispune sve ono što one žele.

Iako su sve ovo iskažali naučnici, mnogo je bitniji da vi pored sebe imate osobu koja će vas činiti sretnim i zadovoljnim, te pored koje ćete se osjećati lijepo, bez obzira na njen izgled i kilažu.

Najbitnije je da se osjećate ugodno kada ste u njenom društvu!

Izvor: