DOBILA JE PORUKU SA NEPOZNATOG BROJA: Odgovorila je OVAKO, a onda joj se život promijenio iz korijena!

Britanka Lina Dalbek (37) nije ni slutila da će jedna poruka od nepoznatog pošiljaoca da joj promijeni život.

Ona je ispričala svoju neobičnu ljubavnu priču za list “Independent”, a ova sudbinska romansa mnogima je vratila vjeru u ljubav.

Kako kaže Dalbekova, sve je počelo od trenutka kada je prošle godine primila poruku na vocapu, ne znajući ko se krije iza nje. Kako se ispostavilo, 44-godišnji Majkl Evangelu je napisao poruku sadržine “Girls Trip”, što je bio podsjetnik na istoimeni film koji se prikazivao u bioskopu.

Lina je odmah odgovorila na ovu neobičnu poruku, a tekst je glasio:

“Ćao! Girls Trip? Ko je to? Pretpostavljam da ste htjeli da pošaljete poruku nekoj drugoj Lini.”

Majkl je bio iznenađen porukom i nije odmah znao o čemu se radi. Upravo zbog toga razmijenili su nekoliko poruka, koje su se potom pretvorile u dopisivanje, pa i u prvi sastanak. Naravno, prije toga Lina je provjerila njegovu fotografiju sa aplikacije i dopalo joj se ono što je vidjela.

“Pričali smo o svemu i svačemu. Da nisam bila sama, vjerovatno ne bih nastavila dopisivanje”, iskrena je.

Iako zvuči nevjerovatno njih dvoje su već za četiri sata, od prve greškom poslate poruke, našli se zajedno, razmijenili poljubac i već zakazali novi dejt.

“Ubijedili smo sebe da nas je sudbina spojila. Sve se odigralo jako brzo i kada smo se najmanje nadali. Samo dvije nedelje pošto smo se upoznali – Evangelu je izvadio prsten” otkriva supruga.

“Pričali smo o snovima i ja sam rekla kako sam oduvek željela da živim u Dubaiju. ‘Hajde da uradimo to, hajde da živimo zajedno’, rekao mi je.”

Ispred njih je bio još jedan test. S obzirom da je Lina muslimanka, oni su morali da se vjenčaju kako bi živeli zajedno. Majkl je sa oduševljenjem to prihvatio, pa je svadba organizovana već 7. decembra.

Izvor:

..