BOSNA U ŠOKU: Milan iz Tuzle je nju oženio s nikabom ali razveli su se čim ga je skinula!

Da ljubav zaista ne poznaje nikakve granice pokazuje nam još jedna priča iz Bosne i Hercegovine, kada je u tuzli Milan G. oženio Fatimu i ako je nosila nikab.

Milanu nikada nije smetao nikab koji je ona nosila, niti je imao otpor prema tome, niti je imao straha, jednostavno volio je njene prelijepe plave oči i to mu je bilo sasvim dovoljno.

I tako je bilo punih 5 godina.

Fatima nije nikad odustala od svog prava i svojih uvjerenja ali nikad joj nije ni smetalo sto je njen dragi pravoslavac,  jer je uvjek imala na pameti da je Bog samo jedan, te da one kojih ima manje u nekoj sredini treba čuvati bolje nego svoje, taman onako kako vjera nalaže. Iz istog razloga, Fatima nije pristajala na sex prije braka.

Ipak, došlo je i to vjenčanje, i prva bračna noć, a onda su se ekspresno razveli.

“Ne znam šta se dogodilo te prve bračne noći, zaista ne znam, sve do te noći bilo je bez ijedinog jedinog problema osim što me se familija odrekla, ali to je sada ne bitno.” kaže Milan

“Meni moj odgoj ne dozvoljava da pričam o tim stvarima ali ipak ali ipak ima stvari koje moraju biti dovoljno velike da bi vam se dovoljno svidjele.” Kratko je objasnila fatima koju je otac izbacio iz kuće.

Šta je to bilo toliko malo ali dovoljno da bukvalno rasturi neviđenu ljubav koja je traja punih pet godina nikome od onih koji ih oboje dobro poznaju nije jasno ni tri mjeseca nakon ovog razvoda koji je rasplakao Tuzlu.

Izvor:

..