Žena se osjećala neprimjetnom sve do kćerkinog vjenčanja. A onda je dobila makeover koji ju je ostavio neprepoznatljivom

Osjećati se ugodno u vlastitoj koži je teško u bilo kojim godinama. Nebitno da li ste tinejdžer koji tek polazi  u srednju školu ili starija osoba koja treba prisustvovati vjenčanju svog djeteta. Upravo tako se Bev osjećala sedmicama prije vjenčanja njene kćerke. I zato se odlučila pozvati čovjeka koji radi makover, Christopher Hopkins, i zamoliti ga za pomoć.

Dok je sjedila u stolici u Christopher-ovom salonu, Bev je otkrila činjenicu da se osjećala neprimjetnom godinama i da je željela ponovno da se osjeća živom. Sa malo sjeckanja, brijanja, farbanja i razgovora, Christopher je uspio da preobrazi Bev iz prosječne žene srednjih godina u živahnu gospođu! Ne samo da se njen izgled promijenio, nešto se promijenilo i u njenom razmišljanju i izgledala je kao potpuno nova osoba!

U trenutku kada je Christopher dozvolio Bev da vidi svoj novi izgled, ona se oduševila. To je željela dugo vremena. Sada ima šansu da se pokaže na kćerkinom vjenčanju i osjeća se ponosno zbog onoga što jeste- nije više neprimjetna! Pogledajte Bev u njenom očaravajućem makeover-u u videu ispod! Nadamo se da će ovo donijeti Bev sve što je željela i da će ponovo živjeti punim plućima.