NISAM NI SANJALA DA BI ZUBNA PASTA MOGLA UCINITI TAKO MNOGO STVARI. PROVJERITE OVIH 20 NEVJEROVATNIH TRIKOVA!!

Mi koristimo pastu za čišćenje zubi. Međutim, paste za zube imaju druge svrhe i svrhe. Možete ga koristiti za brojne svrhe oko vašeg doma. Predstavljamo vam 20 od najneverovatnijih trikove možete koristiti pastu za zube za.
20 domaćinstava Koristi od pasta za zube

1. Mirror odmagljivač

Možete koristiti pastu za zube za čišćenje i odmaglili vaše kupatilo ogledala. Jednostavno, kaput ogledalo sa ne-gel pasta za zube i obrišite ga čistim.

2. Chrome Poljski

Očistite vaše kupatilo i kuhinju Chrome sa paste za zube. Nanesite malo paste za zube i nokte mekom čistom krpom.

3. Srebrna Poljski

Koristite malu količinu paste za zube i ribati srebro olako. Zatim isperite dobro i nokte mekom krpom.

4. Sudoper piling

Možete koristiti pastu za zube i piling sudopera. Nanesite malo paste za zube i piling sa spužvom ili četkom. Na kraju, isperite temeljito.

5. Pimple tretman

Ovo je još jedan fantastičan način koristiti pastu za zube. Jednostavno, nanesite malo ne-izbjeljivanje za zube na prištiće je i ostavite da deluje preko noći. Pastu za zube će apsorbirati višak ulja i smanjuju upalu.

6. naočale odmagljivač

Znate kako iritira je da je zamaglio naočale dok ste na skijanju ili ronjenje. Bi se to spriječilo premazivanjem naočare sa paste za zube i obrišite ih čistom.

7. Cell Phone Screens satova lice Protector

Zaštitite svoj mobilni telefon ekrana i gledati lica od ogrebotina ih trljanjem sa malo paste za zube. Koristite prste, a zatim isperite vlažnom krpom.

8. kožne obuće Obnovi

Možete ukloniti ogrebotine sa vašeg sjajne kožne cipele sa paste za zube. Nanesite DAB i trljati mekom krpom. Završite sa vlažnom krpom da uklonite višak ostataka.

9. Bug Bites

Umiruju svrbež od komaraca, mrava i drugih malih bug ugriza primjenom paste za zube. Pastu za zube će eliminirati svrab i hladi kožu. Jednostavno, primijeniti neke paste na tom području.

10. Burns
Ovaj jednostavan sastojak može umiriti pogođeno područje. Dakle, ako ste spali sebe, trebalo bi da uronite pogođenih područja pod hladnom vodom. Zatim nanesite bris ne-gel za zube gusto preko opekotine. Kada se koža ohladi, nanesite ljekovita agent, kao što je Aloe vera.

11. Hand deodorant

Uklonite neugodan miris iz ruke pomoću paste za zube umjesto sapuna.
12. Shoe Renew

Koristite pasta za zube za čišćenje i uljepšati gumene dijelove patike. Ribati gumene sa malo paste za zube, voda, i stara četkica za zube. Završite s vlažnom krpom.

13. Odjeća Iron Cleaner

Očistite nagomilavanje željeznom primjenom paste za zube na željezo kada kul. Trebalo bi da ribati krpom i isperite dalje gunk.

14. Diamond Ring Poljski

Možete poliranje dijamantski prsten ih četkom kao što bi zube.

15. Baby Bottle Refresher

Ribati svoju bebu bocu s malo paste za zube i četkicu. Dobro isprati prije ponovne upotrebe.

16. Crayon Cure
Nanesite malo paste za zube da eliminiše Crayon maraka iz zidova. Završite s mokrim peškirom.

17. Lipstick Stain Stopper

Možete eliminirati ove mrlje primjenom DAB paste za zube i trljanje ga snažno protrljao.

18. sprati Watermarks

Nanesite malo paste za zube po lagano ga trljanje na suvom krpom. Konačno, utrljati ga vlažnom krpom, i pratiti sa svojim redovnim namještajem za nokte.

19. Plaža Tar Buster

Uklonite crne, gunky noge nakon dana na plaži sa nekim ne-gel pasta za zube. Zatim isperite i osušite.

20. Piano Poljski

Koristite zubnu pastu za čišćenje od slonovače ključeva klavira. Osim toga, možete ga koristiti čak i na prljavo žutilo modernih plastičnih tipki klavira.

izvor: http://www.sarajevo-online.com/

..