Komična beba nasmijava sestru blizanku (VIDEO)

Imati sestru je obično blagoslov, nebitno kolika je razlika u godinama. Imati par blizanaca, može biti duplo zanimljivije.

Ali biti blizanac može biti i frustrirajuće u nekim trenucima. Može doći do rivalstva između djece.

Ali za ove male blizance u videu ispod znači da će imati najboljeg prijatelja pored sebe čitav život. Svaki puta kada jedna od njih pogleda u drugu ili napravi smiješan zvuk, druga se počne smijati.

Snimka zaslona: YouTube

Smijeh ove bebe je vrlo zarazan. Srećom, mama ih je uspjela snimiti i podijelila video na netu, da ih čitav svijet može vidjeti.

Budući da blizanci dijele identičan DNK, logično je da imaju slične interese, da im se sviđaju i ne sviđaju slične stvari. Pa tako, kada se jedna od njih nasmije nečemu, druga je gotovo uvijek prati.

Iako se dobro slažu (većinom), među nekima može da dođe do rivalstva. Blizanci se moraju boriti za svoje mjesto na svijetu još dok su u trbuhu.

Snimka zaslona: YouTube

Od jedne utrobe do slavljenja rođendana na isti dan, te do igranja istim igračkama, biti blizanac znači da se stalno moraš za nešto boriti.

Zato je važno da roditelji daju blizancima njihovu slobodu te ih ne poistovjećuju jedno s drugim. Blizanci također moraju razvijati ljubav jednog prema drugom.

Snimka zaslona: YouTube

Srećom, blizanci na ovom videu su vrlo mladi i nisu još svjesni svih tih stvari, ali uživaju u zajedničkom društvu. Čim jedno pogleda u drugo, počnu se smijati.

Jasno je da će čitav život gajiti posebne osjećaje prema onom drugom. Pogledajte njihov zanimljivi smijeh u videu ispod:

Mama i tata su sretni što imaju ovako slatke bebe.

..