Beskućnik herojski spasio dvoje djece iz požara

Bog ga je stavio tamo gdje je trebao biti kako bi spasio dvoje malene djece!

Beskućnike se često ignorira. No beskućnik Anival Angulo iz Las Vegasa dobio je pozornost nakon što je spasio dvoje djece iz požara u stanu.

36-godišnji Anival Angulo trenutno živi na ulicama Los Angelesa, ali Bog ga je stavio tamo gdje je trebao biti kako bi spasio dvoje malene djece. Nakon njegovog herojskog čina, nadamo se da neće još dugo biti beskućnik.

Našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme

Bilo je vrijeme ručka, a Anival je hodao tihom sporednom ulicom u Las Vegasu. Kada je zašao za ugao, primijetio je gusti dim kako izlazi iz stana na kraju ulice.

Prišao je stanu te je začuo vrištanje. Užasnut je shvatio da su vriskovi dolazili od djece koja su ostala zatočena u požaru.

Anival je odmah djelovao. Potrčao je, preskočio zaključanu ogradu i pokušao locirati djecu. Vidio je trogodišnju djevojčicu kako pokušava izaći iz stana, ali vrata su bila zaključana lancem.

„Znao sam da im moram pomoći“, objasnio je.

Anival je vukao svom svojom snagom dok vrata konačno nisu popustila. Malena je djevojčica potrčala Anivalu i omotala ruke oko njegovog struka, sretna što je oslobođena iz požara.

No kada je dim navalio kroz vrata, Anival je uočio nešto užasno.

Provirio je kroz gusti dim te je primijetio nogu male bebe na podu. Bez razmišljanja je utrčao u stan, pokupio je desetomjesečnu bebu te je istrčao iz vatre i odveo djecu podalje od dima.

Vatrogasci su uskoro stigli i ugasili požar. Saznali su da je beskućnik spasio dvoje djece te su ih poslali u bolnicu gdje su liječena zbog udisanja dima. No svi se slažu, da nije bilo Anivalove hrabrosti, ova djece bila bi u mnogo goroj situaciji.

„Jasno je da bi, da ta osoba nije bila tamo, djeca možda zadobila opekline ili bi poginula u požaru“, rekao je Tim Szymanski, vatrogasac.

Navodno je požar nastao zbog ulja za kuhanje. Djed je čuvao djecu, no bio je u stražnjoj sobi kada je došlo do požara. Djeca su bila u dnevnom boravku, a požar se tako brzo raširio da on nije mogao doći do njih.

Na svu sreću, Bog je usmjerio Anivala pravim putem te je ovaj beskućnik spasio dvoje djece od užasne sudbine.

„Njegovo je djelo zasigurno spasilo djecu“, rekli su vatrogasci u Facebook objavi.

Vatra je uništila kuhinju i dnevni boravak, a šteta se procjenjuje na 50 000 dolara. No zbog ovog heroja, niti jedan život nije izgubljen.

„Djeca će biti u redu“, rekli su nadležni, „Ovaj čovjek PRAVI JE HEROJ.“

..