Majka je napustila bolnicu sa bolesnom bebom. Ono što je tada doživjela u restoranu će zauvijek pamtiti!

Dallas French iz SAD-a je upravo dolazila sa svojom bolesnom kćerkom iz bolnice, kada se odlučila da skrene u restoran kako bi na brzinu nešto jela. Ono što je tada doživjela u restoranu je podijelila na Facebooku:
“Nakon tog dana i svega što se dogodila, bila sam prilično izgubljena (cijeli mjesec nisam spavala kako treba). Ali, želim podijeliti ono što mi se danas dogodilo. Bila sam sa svojom bolesnom bebom Ellee u dječjoj klinici gdje su je testirali pozitivno na E.coli bakterije. Zatim sam otišla u restoran.

Ellee je bila gladna, plakala je i vrištala. Željela sam joj dati flašicu, ali sam prosula mlijeko po sebi. Onda je prišao konobar i ponudio da on to preuzme za mene, kako bi ja u miru jela!

To mi je rastopilo srce! Mladić nije znao šta mi se danas sve dogodilo, ali je pokazao toliko ljubavi i razumijevanja – i nije dopustio da ga iritira bebin plač i nered koji sam napravila.”
Oko 17.000 puta je njena priča podijeljena na Facebooku.

Majka se još jednom zahvalila konobaru sa riječima: “Želim da Rob zna da je uradio mnogo više nego samo nahranio moju kćerku. Pobrinuo se za nas. To je bio predivan trenutak za jednu majku pod stresom.”

..