Jasno nam je da se ne bismo trebali smijati, ali ovaj tip koji na vjenčanju pada na nos je najzabavnije što smo danas vidjeli

Snimka na kojoj je jedan od uzvanika na vjenčanju tijekom svadbenog obreda doslovno ‘razbio lice’, postala je viralna.

U manje od dva dana na YouTubeu ju je pogledalo više od 817 tisuća ljudi, što zapravo i ne čudi jer je ovo nešto najzabavnije što se pojavilo na internetu u posljednje vrijeme.

PROPOVIJED SE ODUŽILA…

Dečko je bio djever na vjenčanju i tijekom vjenčanja je doslovno na lice. “Pastor je rekao da će održati brzu 20-minutnu propovijed koja je na kraju trajala više od 40 minuta”, napisao je dečko koji je snimku svog pada objavio na Redditu.

“Loše sam doručkovao, nisam spavao, ukočila su mi se koljena i to je to. Ubrzo sam se probudio na podu”, napisao je u objašnjenju snimke.

IAKO JE SVE IZGLEDALO ZABAVNO, PAD JE ZAPRAVO BIO GADAN

S ljudima na Redditu je podijelio i nekoliko detalja, pa tako i kako je zapravo ovaj pad, koliko god zabavan izgledao, bio prilično gadan.

“Razbio sam nos, izbio prednji zub i ozlijedio čeljust”, napisao je. No, možemo zaključiti da je ipak sve u svemu prošlo donekle okej, obzirom da je snimku odlučio objaviti na internetu.

Izvor:

..