Cijeli svijet je zove ‘NAJRUŽNIJA SREĆNICA’: Udala se za 13 godina mlađeg zavodnika, a ovo su STRAŠNE UVREDE koje sluša zbog toga

Ona je supruga jednog od najpožejnijih muškaraca na svijetu. A kada se pročulo da je sa njom u vezi, svijet je krenuo sa uvredama na njen račun sa kojima i danas ne staju.

Hju Džekmen (49) i dalje s ponosom već godinama drži titulu jednog od najpoželjnijih glumaca, a od 1996. godine je u braku sa Debrom Li Fernes (62).

Hju i njegova izabranica upoznali su se 1995. godine na snimanju serije “Corelli”. Odmah je planula strast pa su već naredne godine stupilu u brak koji traje i danas. Debora je sa Hjuom prošla i dva spontana pobačaja, te su se na kraju odlučili na usvajanje.

Danas sa dvoje djece žive, sudeći po slikama, apsolutno srećno. Ipak, uvrede na Deborin račun se ne smiruju.

Od komentara da je “prava srećnica” što je tako “ružna” upecala tako dobrog frajera, pa sve do otvorenih uvreda poput nadimka “najružnija srećnica”.

A Debora je mnogo više od supruge poželjnog glumca. Ova Australijanka iza sebe ima impresivnu filmsku i TV karijeru, a pored toga je aktivista koji se zalaže za olakšavanje procesa usvojenja. Na sve to, bavi se i humanitarnim radom i spada u jednu od najuticajnijih žena Australije.

Izvor: