Vaspitačicu optužili da je previše seksi

Zbog seksi fotografija na Instagramu, vaspitačica Viktoria Demeškina se našla u središtu skandala koji su započeli roditelji djece u vrtiću.

Nakon što su vidjeli Viktorijine fotografije, roditelji su se pobunili, uz komentar da njene poze i ekspresije lica imaju seksualnu konotaciju.

Oni su takođe istakli da se vaspitačica oblači neprimjereno.

Svetlana, majka djeteta koje pohađa ovaj vrtić, prva je našla sporne fotografije koje su je isprva šokirale, a potom i zabrinule.

“Slučajno sam vidjela njen profil na Instagramu, a mnoge fotografije su seksualne prirode. Sam izgled i način na koji se oblači mogu lose da utiču na djecu”, rekla je ona.

Slično kao Svetlana, razmišljali su i drugi roditelji koji su uputili žalbe upravi vrtića koja se složila da su slike vaspitačice previše seksi.

Oni su odmah odreagovali tražeći od nje da ukloni svoje fotografije, a Viktorija je rekla da one pokazuju određene trenutke u njenom životu, i da ne vidi ništa neprimjereno u njima.

Zbog odbijanja da ih obriše, uprava je odlučila da ne isplaćuje bonus, mjesečnu nadoknadu koju imaju vaspitačice u Rusiji, zbog čega je Viktorija dala otkaz.

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Zanimljivost.com i portal Zanimljivost.com ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.